Aangenaam kennis te maken.


Ik ben Roel Bergsma en trotse eigenaar van Huisdieren-fotografie.nl en Roelsfotos.nl. Beide websites zijn onderdeel van Roel Bergsma fotografie. In 2014 heb ik Roel Bergsma fotografie ingeschreven bij de KvK in Leeuwarden en sindsdien heeft het bedrijf een mooie groei doorgemaakt en hier ben ik trots op. Per 1 januari 2018 ben ik zelfs fulltime fotograaf.

Omdat het fotograferen van huisdieren steeds meer een belangrijke plaats inneemt binnen het bedrijf heb ik besloten om een website te maken die helemaal gericht is op het fotograferen van huisdieren.

Het fotograferen van huisdieren is geweldig om te doen en door mijn ruime ervaring met huisdieren is dit werk mij op het lijf geschreven. Ik ben een geduldig en rustig persoon en dat heeft een positieve invloed op huisdieren, deze voelen zich snel thuis.

Een hond of een kat is voor velen vaak meer dan alleen maar een dier, en wat is er nu mooier om je geliefde huisdier vast te laten leggen en de foto af te drukken op bijv canvas of forex en in de huiskamer hangen zodat iedere huisgenoot hier van kan genieten.
Ik doe dit graag voor je.

Het fotograferen van je huisdier kan zowel op locatie als in onze studio.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens naar onze portfolio of boek een shoot.

Wij zijn voornamelijk actief in de 3 noordelijke provincies, Friesland, Groningen en Drenthe....... en wat kunnen we voor jou betekenen?


Roel Bergsma

Eigenaar en fotograaf